Doodle Jump

Doodle Jump 4.0.0

Stuiterplezier voor jong en oud

VOOR

  • Verslavende speelstijl
  • Geschikt voor iedereen

TEGEN

  • Verveelt snel

Uitmuntend
8

Vluchtig tijdverdrijf is populair op telefoons. Doodle Jump is een snel, eenvoudig spelletje met als doel zo hoog mogelijk te stuiteren op platformen. Doodle Jump bestuur je met de bewegingssensor in je toestel en de enige bewegingen hier betreffen links en rechts. Springen doet de groene held namelijk zelf.

Je hopt in Doodle Jump van plankje naar plankje. Om je hogerop te helpen duiken er leuke bonussen op. Zo vind je kleurvolle petjes met propellers en raketten om een stukje te vliegen. Tijdens het springen tik je op het scherm om te schieten. Dat is handig wanneer er (andere) buitenaardse wezens verschijnen. Hoe hoger je springt, des te hoger je score maar let op: vallen resulteert in onmiddellijke dood.

Ondanks de eenvoudige gameplay biedt Doodle Jump ontzettend veel variatie. Je ontdekt steeds meer bonussen, waardoor je nóg hoger komt en de scores van anderen voorbijstreeft. De scores van verschillende spelers verschijnen bij diverse hoogtes op het scherm, zodat je ziet wie je voorbijstuitert. Vanuit de applicatie stuur je gemakkelijk iemand een 'uitdaag-mail' om tegen elkaar te spelen.

Doodle Jump speel je totdat het frustreert. Na het wegleggen van je iPhone pak je hem natuurlijk weer veel te snel op om nét wat hoger te springen. Doodle Jump is dankzij de eenvoud hét spelletje om tijd mee te doden. Speelt extreem lekker op 't toilet!

Meeste downloads Actiespellen voor blackberry

Meer
Doodle Jump

Download

Doodle Jump 4.0.0

Beoordelingen about Doodle Jump